Doen wat we beloven.

Iedere dag opnieuw vormt dit op alle niveaus de uitdaging van de vijftig medewerkers van AGBb INFRA. Bij de start van het bedrijf situeerden onze activiteiten zich in de grond- en afbraakwerken. Sinds enkele jaren leggen we ons met succes volledig toe op wegenbouw, riolering en totaalprojecten.

Erkenning Klasse 5

Momenteel bezitten wij een erkenning Klasse 5, wat ons toelaat om projecten uit te voeren tot 1,81 miljoen euro. Wij willen niet de grootste wegenbouwfirma zijn, wél een flexibele onderneming die de beste prijs/kwaliteitsverhouding levert.

Kort op de bal

Dankzij onze beperkte schaalgrootte en de vlakke organisatiestructuur spelen wij tijdens projecten zeer kort op de bal. Het oplossingsgericht denken zit in onze natuur.

Jong team, aangestuurd door ervaring

Wij beschikken over een gemotiveerd team van werfmedewerkers. Deze vakmensen worden in goede banen geleid door de ervaren project- en werfleiders.

Investeren in machines

Met het oog op een veilige en efficiënte uitvoering van onze opdrachten investeren wij voortdurend in de uitbouw van ons machinepark. Zo beschikken we over de nodige machines met bijhorende ervaren machinisten.

Stevige financiële fundamenten

Als 100% dochterfirma van de B&R Bouwgroep beschikken we over stevige financiële fundamenten.

Interesse? Contacteer ons.