Sterke groei

Ondanks de economisch moeilijke tijden kende AGBb INFRA de afgelopen jaren een sterke groei van zijn omzetcijfers in de wegenbouw, riolering en totaalprojecten. Zo verdrievoudigden we op enkele jaren tijd onze resultaten voor deze drie activiteiten. Van een eerder kleine speler groeiden we uit tot een te beduchten challenger op de markt.

Meedenken

Aanvullend op onze prijzenpolitiek denken we voortdurend mee met de behoeftes van onze opdrachtgever. Waar gewenst bieden we technisch advies en stellen we alternatieve uitvoeringsvarianten voor die u tijd en geld besparen.

Offertes aan scherpe prijzen

De reden voor het succes ligt in onze persoonlijke, probleemoplossende en flexibele aanpak, maar ook en vooral in onze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. We waken streng over de omvang van onze overhead, waardoor we onze algemene, niet-projectgerelateerde kosten uiterst laag houden. Dit kostenbewustzijn laat toe om offertes op te maken aan uiterst scherpe en concurrentiële prijzen mét de garantie op een kwaliteitsvolle uitvoering. Ook het respecteren van deadlines valt voor ons onder kwaliteit.

Interesse? Contacteer ons.